Om mig

Stefan Wikander

Stefan WikanderJag tänkte att jag skulle dra min bakgrund här i korta drag; Jag började intressera mig för programmering när jag var väldigt ung. Som 8-åring började jag programmera i QBASIC. Efter några år började jag intressera mig för design och hemsidor och lärde mig HTML. Som 13-åring byggde jag en kopia av Lunarstorm i ASP (klassisk).

Jag började frilansa under gymnasietiden och startade sedan en egen firma. Med eget kontor i centrala Göteborg hjälpte jag mindre kunder med webbutveckling, design och sökmotoroptimering. Jag blev sedan istället anställd webbdesigner och är i dag ansvarig för samma webbyrå här i Göteborg.

Har ett stort intresse för webbdesign och de senaste standarderna. Håller mig frekvent uppdaterad och tänkte dela med mig av tips, länkar, tankar och mycket annat inom området webb. En del inlägg kommer även att skrivas med syftet att motivera och inspirera. Jag har ett enormt driv och vill sprida detta och motivera andra till att göra det som man tycker är roligt och givande.

Utöver detta spelar jag gitarr så ofta jag hinner, älskar och har studerat musik, har även hunnit arbeta som scentekniker och träffat många artister. Jag steker sveriges bästa kycklingfilé, har tränat kampsport i många år (har dock haft ett större uppehåll vilket jag nu vill ändra på) och är nog en av sveriges snabbaste (och ja, jag är noggrann) front-endare.

Ni kan även hitta mig på LinkedIn och Facebook.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>